Home
>
Agenda
>
Workshops en cursussen
>
Cursus Eurythmie - Staafoefeningen

Cursus Eurythmie - Staafoefeningen

30Dinsdag
April
2024

In deze cursus maakt u kennis met de staafoefeningen van Rudolf Steiner. Dit zijn basiseurythmieoefeningen die ons lichaam voorbereiden op eurythmie in de zin van zielsgymnastiek. Met behulp van koperen staven maken deze oefeningen ons lichaam soepel en vaardig en corrigeren ze onze lichaamshouding. Bij regelmatig gebruik hebben ze een gezondmakend effect op onze gestalte.

Materiaal: Eurythmieschoenen zijn verplicht. Deze kunnen voor aanvang van de cursus worden aangeschaft. Als u geïnteresseerd bent, laat ons dan van tevoren je schoenmaat en gewenste kleur (wit/zwart) weten, zodat we de juiste maat beschikbaar hebben. Voor de cursus worden koperen staven verstrekt. Deze kunnen op de avond van de cursus worden gekocht.

Cursusinformatie
Euritmist(e)
Raphaela Kühne
Starttijd
20:00
Locatie
Steinerschool Lohrangrin Wilrijk, Antwerpen, Boomsesteenweg 94, 2610 Wilrijk, Antwerpen - Belgie
Cursus inrichting
1 lessen van ieder 2 uur
Capaciteit
10 plaatsen beschikbaar
Benodigde materialen
Eurythmieschoenen zijn verplicht. Deze kunnen voor aanvang van de cursus worden aangeschaft. Als u geïnteresseerd bent, laat ons dan van tevoren je schoenmaat en gewenste kleur (wit/zwart) weten, zodat we de juiste maat beschikbaar hebben. Voor de cursus worden koperen staven verstrekt. Deze kunnen op de avond van de cursus worden gekocht.
Kosten
€ {KOSTEN PER LES} per cursusdag / € 15,00 in totaal
Aanmelden voor deze cursus

Als u zich wilt aanmelden voor deze cursus of workshop, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u inschrijven in de cursus of workshop en dit aan u bevestigen. Tevens ontvangt u van ons informatie over wat er voor de cursus of workshop nodig is en verzenden wij u de betaalgegevens.

Heer       Mevrouw
Uw naam
Uw adres/huisnummer  
Uw postcode/woonplaats  
Uw land
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Uw geboortedatum
U gaat akkoord met de inhoud van onze algemene voorwaarden en onze Privacy verklaring
Logos EurythmieInstagram Logos Eurythmie Facebook Logos Eurythmie Youtube

Eurythmie wordt in Nederland en België ook wel geschreven als euritmie. Wij gebruiken graag de oorspronkelijke spelling - Eurythmie - omdat het een naam betreft.

© 2024 Logos Eurythmie is an Occident Company  •  Privacystatement  •  powered by ompria

>