Home
>
Klantenservice - uw bestelling, betaling, klachten & ons retourbeleid

Klantenservice - uw bestelling, betaling, klachten & ons retourbeleid

Onze klantenservice is telefonisch en per e-mail bereikbaar

Voordat u ons belt met een vraag of opmerking, vragen wij u eerst te controleren of uw vraag niet kan worden beantwoord op deze website, per Facebook of per e-mail. Dit zal de snelheid van het beantwoorden van al uw vragen ten goede komen!

Heeft u vragen over uw bestelling?

Wist u dat het antwoord op uw vraag wellicht al gegeven is op uw account-pagina of per e-mail middels status-updates?

Wij houden u zo goed en snel mogelijk op de hoogte van elke wijziging en de status van uw bestelling. U krijgt op elk moment dat er meer duidelijkheid is over de levering van uw bestelling een e-mail met daarin de actuele status. Als uw bestelling verzonden is, kan het 2 werkdagen duren voordat het pakket bij u wordt afgeleverd.

Mocht uw vraag onbeantwoord blijven kunt u ons het beste een e-mail sturen. Wij beantwoorden e-mail direct bij binnenkomst, met een mogelijke vertraging bij drukte van een halve werkdag.

> E-mailadres: info@logos-eurythmie.nl

Heeft u vragen over uw betaling?

De afhandeling van betalingen wordt door een derde verricht; Buckaroo.

Uw betaling en betaalgegevens worden op een veilige manier behandeld en verwerkt. Zo werken wij met een beveiligingscertificaat om uw gegegevens versleuteld naar onze servers te verzenden. Buckaroo verricht de betalingshandelingen en zijn hierin gespecialiseerd.

Administratieve vragen kunt u het beste aan onze administratie richten per e-mail.

> E-mailadres: info@logos-eurythmie.nl

 

Heeft u vragen over retourzendingen?

Heeft u uw bestelling ontvangen en bent u niet tevreden? Dan kunt u een retour-procedure aanvragen en uw bestelling, of een deel ervan, aan ons retourneren.

U mag uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen, aan ons te retourneren. Hieraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Om het retour-proces voor zowel u als voor Logos Eurythmie zo overzichtelijk mogelijk te laten verlopen, vragen wij u een retour van tevoren te melden. Dan sturen wij u direct alle informatie toe om uw bestelling naar Logos Eurythmie te sturen.

Let Op! Uw retour moet voldoen aan de volgende eisen:

  1. het product (CD, DVD, gegevensdrager) is in oorspronkelijke verzegeling,
  2. het product is redelijkerwijs in originele verpakking,
  3. het product is onbeschadigd door ons ontvangen.

Wij kunnen pas overgaan tot terugbetaling als de geretourneerde producten voldoen aan bovenstaande voorwaarden! Wij vergoeden al uw betalingen, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Vraag uw retour aan per e-mail.

> E-mailadres: info@logos-eurythmie.nl

 

Heeft u klachten?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
Logos Eurythmie
Geerstraat 1
NL-5111PS Baarle-Nassau
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)13 - 507 30 65 (van 9:00 t/m 17:00 op werkdagen)
E-mail: info@logos-eurythmie.nl

KvK-nummer: 27.149293
BTW-nummer: NL 8028.51.642.B01                                                         

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Logos EurythmieInstagram Logos Eurythmie Facebook Logos Eurythmie Youtube

Eurythmie wordt in Nederland en België ook wel geschreven als euritmie. Wij gebruiken graag de oorspronkelijke spelling - Eurythmie - omdat het een naam betreft.

© 2024 Logos Eurythmie is an Occident Company  •  Privacystatement  •  powered by ompria

>