Home
>
Ruth & Raphaela

Ruth & Raphaela

ruth_en_raphaela

Over Ruth en Raphaela

 

Ruth Mosmuller (*1981)

Ruth bezocht de Rudolf Steiner School (Vrije School) te Den Haag in Nederland, studeerde rechten in Amsterdam, is algemeen directeur bij Occident Media B.V., organiseert en leidt leesgroepen en seminars over het werk van Mieke Mosmuller en werkt samen met Raphaela Kühne bij Logos Eurythmie. Als kunstenares ontwerpt zij onder andere boekomslagen en slaagt erin de eurythmie-figuren in aquarel op artistiek geïnspireerde wijze nieuw leven in te blazen.

Raphaela Kühne (*1984)

Raphaela is geboren en opgegroeid in Zwitserland, bezocht de Rudolf Steiner School en sloot haar schoolopleiding af met de 'Eidgenössische Maturität'. Zij heeft de eurythmiestudie aan de 'Akademie für Eurythmische Kunst, BL’ en de basisopleiding tot leraar basisonderwijs aan de PHZH afgerond. Haar ervaring met eurythmie ligt op pedagogisch gebied bij de Atelierschule Zürich, freelance realiseerde zij voorstellingen en cursussen in verschillende landen en werkt zij samen met Ruth Mosmuller bij Logos Eurythmie.

 

Ruth_Raphaela_2

Logos EurythmieInstagram Logos Eurythmie Facebook Logos Eurythmie Youtube

Eurythmie wordt in Nederland en België ook wel geschreven als euritmie. Wij gebruiken graag de oorspronkelijke spelling - Eurythmie - omdat het een naam betreft.

© 2024 Logos Eurythmie is an Occident Company  •  Privacystatement  •  powered by ompria

>