Home
>
Eurythmie

Eurythmie

In het oude Griekenland tot aan de Renaissance was het vanzelfsprekend om in de beeldhouwkunst uit te beelden datgene wat zich in de mens stilzwijgend openbaart. "De geest is [...] vervuld van het sluimerende gevoel, dat zich uitdrukt in de rustende menselijke vorm." Laten we deze vorm laten spreken, dat wil zeggen bewegen, dan hebben we eurythmie. Eurythmie, die de hele mens laat zien. Nu "zwijgt de mens niet langer maar vertelt door zijn bewegingen oneindige geheimen van de wereld. mysteries van de wereld." (Rudolf Steiner GA 277, 26 december 1923)

Logos Eurythmie blaast de euritmie nieuw leven in, op een originele manier, zoals die door Rudolf Steiner is gegeven en wil het dichter bij de mensen brengen. Wij bieden eurythmiecursussen aan op verschillende locaties, ook op aanvraag, op verzoek, en maken eurythmie online in video's beschikbaar voor een breed publiek. Wij geven tevens eurythmie optredens.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen!Instructieserie voor Eurythmie

Logos EurythmieInstagram Logos Eurythmie Facebook Logos Eurythmie Youtube

Eurythmie wordt in Nederland en België ook wel geschreven als euritmie. Wij gebruiken graag de oorspronkelijke spelling - Eurythmie - omdat het een naam betreft.

© 2023 Logos Eurythmie is an Occident Company  •  Privacystatement  •  powered by ompria

>